Body & Mind Alignment

Level 2 - Mind

Wat Kan Je Verwachten?

In level 2 gaan we aan de slag met de mind. Daar waar we zo’n negentig procent van onze tijd spenderen, in ons hoofd. We hebben 60.000 gedachtes per dag. Je kan je voorstellen dat ze lang niet allemaal even nuttig zijn, sterker nog ze geven vaak ruis en beperken onze ware kracht te laten zien. Hoe fijn zou het zijn als we in staat zijn die gedachtes te reduceren, meer rust en focus te hebben. Jouw dromen echt te gaan leven.   

Week 1

Mind Alignment

Manifesteren kan je leren! Om rust in je hoofd te creëren is het belangrijk om richting te geven aan je leven. Jouw verlangens, wensen en richting te onderzoeken. Middels een krachtige methode leer je om jouw dromen ook daadwerkelijk te manifesteren, Manifesteren kun je leren. 

Week 2

Zitten Op Eigen Wijze

Hoe zit jij erbij? We krijgen zo vaak te horen dat zitten niet goed is maar hoe kan je dan wel op een gezonde manier zitten. Wat zegt jouw manier van zitten over jou en hoe kan jij nou lichamelijke klachten voorkomen door je zithouding aan te passen? Je leer te zitten op een gezonde manier die bij jou specifiek past. 

Week 3

De Saboteur

We kennen hem allemaal onze saboteur, de innerlijke criticus. Dat vervelende stemmetje wat ons klein en binnen onze “comfort” zone houdt.Je leert hoe hier mee om te gaan, los te laten en stress te releasen. Hierna kan je jezelf bevrijden van dat vervelende stemmetje in je hoofd.

 

Week 4

Man In The Mirror

Zelfreflectie is een geweldige manier om onszelf te ontwikkelen. Ben jij in staat jezelf recht in de spiegel aan te kijken, jezelf echt te zien? In ons onderbewustzijn bevindt zich zoveel oordelen, patronen en aangeleerd gedrag. Wanneer we in staat zijn om daar oprecht naar te kijken creëren we de gelegenheid om dit te transformeren. 

"Alignment is the balance between effort and relaxation "

Mooi gebalanceerd programma, wat met liefde en aandacht gebracht werd. Na afloop voelde ik me intens blij en verbonden met dat deel van mijzelf waar het werkelijk om gaat.
Peter Bruun
Jitse heb ik leren kennen als een hele prettige trainer, die in staat is om zijn professionele kennis op een leuke en aantrekkelijke manier over te brengen. Je merkt in alles dat Jitse veel kennis heeft en dat zijn kennis doorleeft is, waardoor ik het heel makkelijk kan aannemen. Door de persoonlijke aandacht en de positieve benadering voelde ik me erg gemotiveerd en geïnspireerd. Dankjewel Jitse!
Marcel Hoiting
Jitse is een fijne leraar. Hij laat je snel op je gemak voelen en weet een omgeving te creëren waar je aan jezelf kan werken. Er is een fijne balans tussen theorie en praktijk, dit zorgt er bij mij voor dat ik snap waarom bepaalde oefeningen goed werken en dat ik het in privé tijd volhoud. Ik heb een zeer positieve ervaring met Holistics

Rob v/d Burgt

Praktische info

Training 1

Donderdag, 1 September 2022

19:30 - 21:30

Training 2

Donderdag, 8 September 2022

19:30 - 21:30

Training 3

Donderdag, 16 September 2022

19:30 - 21:30

Training 4

Donderdag, 23 September 2022

19:30 - 21:30

Locatie gegevens

Ubuntulaan 31, Almere
Groepsruimte Live To Be

A gift for your body

Ons doel is om onze kennis te delen met zo veel mogelijk mensen. Daarom hebben we gekozen voor een uniek economisch systeem om het programma toegankelijk te houden voor iedereen. Om dit mogelijk te maken is er een prijs indicatie van 44 euro per training.    Geen stress, jij bepaalt wat jouw ervaring waard is geheel naar je eigen gevoel.