Meet our team

We are here for you

Meet our team

Wij geloven in zorg met aandacht. Bij ons ben je geen nummer of patient maar een uniek individu die een pad bewandeld naar een gebalanceerd mentale, emotionele en fysieke gezondheid. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, jouw verhaal staat centraal. Wij werken niet met uitgekauwde protocollen of trucjes, maar geven jou begeleiding op maat. We kijken naar de persoon als geheel; de combinatie van lichaam, geest en ziel.  We benaderen de gezondheid vanuit een holistische wijze waarbij we zowel de westerse als traditionele geneeskunde hun plek hebben.
Jij staat centraal en wij staan je bij!

Bewustzijn als basis

Ieder lichaam is een afspiegeling van wat er zich diep van binnen afspeelt. Elke gebeurtenis leidt tot een emotie en daaruit volgt gedrag. Onverwerkte emoties zorgen voor stagnatie van de levensenergie. Dat gebeurt vaak onbewust en zo sluipen er gedragspatronen in die er voor zorgen dat we ineens vast komen te zitten. Zowel fysiek, mentaal als energetisch.

Dit is precies de reden waarom we kiezen voor een integrale aanpak, geen quick fixes maar een lange termijn programma waar onze reizigers hun leven lang profijt van hebben. Bewustzijn creëren van het lichaam, automatische (denk)patronen en gedrag staat centraal. Als we ons eenmaal bewust zijn van ons gedrag en weten hoe we in contact kunnen zijn met ons lichaam heeft dit een blijvend effect. Waar je je van bewust bent, kun je vervolgens veranderen. Hierdoor zijn de reizigers in staat veel lichamelijk en geestelijke klachten zelf op te lossen waardoor zij ons in de toekomst hopelijk zo min mogelijk nodig zullen hebben.

"When we follow our dharma, our work becomes a service"

Empowerment & support

Als team zijn wij er om te ondersteunen bij de reis van onze deelnemers. We staan zij aan zij en geloven in zelfbekrachtiging. Ieder teamlid heeft zijn eigen specialiteit, achtergrond en benaderingswijze. Daardoor kan elke specialist precies doen waar hij/zij goed in is. Bij Holistics geloven wij erin dat je alleen goede begeleiding kunt verlenen als je eerst goed voor jezelf zorgt. Als wij doen wat we leuk vinden, waar onze expertise ligt en waar ons hart een sprongetje van maakt, kunnen we de beste support bieden. Door onze verschillende disciplines te combineren krijgen de reizigers de meest optimale begeleiding.

De Holi's

Maak kennis met de ‘Holi’s’, ons team van therapeuten, coaches en medisch specialisten die werken vanuit het hart.

Jitse Bouma

Life coach, fysiotherapeut (n.p.), 
energetisch healer & founder Holistics

Carina Dusseldorp

Yogadocente, bewustzijnscoach 
& Human Design expert

Rune Asmussen

Manueel therapeut, fysiotherapeut,
masseur & fysieke coach

Join our team

Ben jij coach, therapeut, yogadocent, arts, medisch specialist, energiewerker, trainer, healer, sjamaan of op een ander manier werkzaam met lichaam, geest en ziel?
Wil jij bijdragen aan onze holistische beweging?
Stuur ons een bericht via onderstaand formulier, dan maken we een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.