Events Overzicht

Hieronder vind je een overzicht van events georganiseerd door Holistics

Expressie Workshops

Broederliefde Retreats

Mannenwerk

Broederliefde Retreat

Datum: 5-8 januari 26-29 mei 2023

Bij de Broederliefde Retreats ontdek je jouw mannelijke kracht en kom je in contact met stukken van jezelf waar jij je niet eerder van bewust was. In een veilige haven krijg je de kans om jouw pijn stukken ruimte te geven en te transformeren. 3 dagen vol zelfreflectie, heling en loslaten van oude patronen. Durf jij kwetsbaar te zijn, te gaan staan voor jezelf, jouw behoeftes, jouw dromen en jouw waarheid?

Holistics - Body & Mind Alignment

Body & Mind Alignment (Level 1 - Body)

Datum: november 2022

In level 1 beginnen we met de buitenste schil, ons lichaam. Ons lichaam is een spiegel voor wat er diep van binnen speelt. Door een nieuwe verbinding aan te gaan met je lichaam kom je in contact met zowel je pijn stukken als de enorme kracht die diep in je schuilt. Door kennis op te doen en je lichaamsbewustzijn te vergroten ervaar je uiteindelijk meer (lichamelijke) vrijheid.

Body & Mind Alignment (Level 2 - Mind)

Datum: Januari 2022

In level 2 gaan we aan de slag met de mind. Daar waar we zo’n 90 procent van onze tijd spenderen, in ons hoofd. Hier ontstaat veel ruis, we hebben zo’n 60.000 gedachten per dag. Hoe fijn zou het zijn als je in staat bent vrij te zijn van identificatie met al deze gedachtes? Om te leven vanuit je hart in plaats van je hoofd en volledig leert te vertrouwen op jezelf.

Body & Mind Alignment (Level 3 - Soul)

Datum: Februari 2022

In het laatste level verbinden we met de ziel. Jouw diepste kern, de ware zelf. Dit waar we diepe verbinding ervaren met onszelf en onze omgeving. Wanneer je acties vanuit de ziel komen ben je in staat moeiteloos en vrij door het leven te bewegen.