Een beweging waarbij alle vormen van heling en preventie samen komen

Join the movement

Holistics is een beweging van zorg waarbij we aandacht en tijd hebben voor de client. Een beweging waarbij we luisteren en de persoon volledig zien in zijn/haar behoefte. Een beweging waarbij we een brug slaan tussen de westerse – en traditionele geneeskunst. Waarbij we alle facetten meenemen; lichaam, geest en ziel. 

We benaderen de “zorg” vanuit gelijkwaardigheid, openheid, vrijheid en vertrouwen. De client, bij ons reiziger genoemd, wordt in zijn/haar proces ondersteund door de Holi’s (onze therapeuten). Op basis van iemands voorgeschiedenis, fysieke gesteldheid en psychische conditie wordt er samen met de reiziger een te bewandelen route uitgestippeld. De route wordt bepaald aan de hand van de status praesens en de dromen van de reiziger. Het pad van de client kan op verschillende manieren bewandeld worden, door middel van het doorlopen van de Body and Mind Alignment training, retreats of een persoonlijk routeplan.                  

Body & Mind Alignment

Gebruik jouw lichaam als gids in ons unieke programma

Events

Verbind met jezelf en anderen bij onze retreats en workshops

One on One

Persoonlijke begeleiding in jouw proces

Multidisciplinair

Een holistisch platform voor therapeuten, artsen, medisch specialisten, coaches, yoga docenten, vrije expressie trainers, shamanen, energetische helers en letterlijk elke vorm van therapie/training die zorgt voor heling en een bekrachtiging van de mens. Samen brengen we de mensheid naar een hoger level van gezondheid, welzijn en bewustzijn.   

De therapeuten werken samen om het optimale resultaat voor de reiziger te bewerkstelligen. Wij wijden onszelf toe aan deze missie. Wij dienen de reiziger en onszelf door te doen wat wij zo fijn vinden om te doen. Wij zorgen vanuit het hart en dat dient het grotere geheel op het hoogst haalbare niveau (Nir Guna). Wij geloven erin dat als je je roeping van de ziel (Dharma) volgt, dat werk niet meer voelt als werk maar een dienst de je levert aan het grotere geheel. Vanuit die plek kunnen we anderen helen en bekrachtigen en creëren we een sneeuwbal effect van heling.   

"We are in service for the divine. We work in service for the whole"

Onze missie

De missie van Holistics is om het bewustzijn mensen op alle facetten van gezondheid, lichaam, geest en ziel, te verhogen.  Wij streven ernaar om deze balans op zowel fysiek als mentaal niveau te bereiken. Hierdoor komt men in een staat van zijn waarin men moeiteloosheid ervaart, oftewel de perfecte balans. Wanneer we in balans zijn ontstaat er vrijheid en onafhankelijkheid. Dat verdient ieder mens!

Door bewust te zijn van ons eigen lichaam zijn we in staat om veel lichamelijke klachten te voorkomen. In de reguliere zorg is er weinig tot geen ruimte voor preventie, wij doen dit anders. Preventie is de belangrijkste factor om ervoor te zorgen dat men gezond blijft. Het lichaam vernieuwt elke seconde onze cellen en wij hebben dus elke seconde de keuze welke gedrag, gewoontes en gedachtes we in stand houden en welke we transformeren naar positieve en gezond leefstijl. 

Door ons bewustzijn te vergroten zijn we in staat om signalen en patronen eerder waar te nemen en daarop te acteren. Als men eenmaal in staat is om op zichzelf te reflecteren valt dit niet meer uit te zetten. Door  dit bewustzijn krijgt men de mogelijkheid om zijn eigen realiteit te creëren en daarmee dus ook zijn/haar fysieke gezondheid en mentale welzijn. Hierdoor reduceren we de kans op stress en dus ziekte. 

De missie van Holistics is om mensen te helpen hun levenspad te bewandelen waarbij lichaam, geest en ziel in lijn zijn met elkaar. Middels onze unieke methode leren mensen contact te maken met hun lichaam, geest en hun essentie van het zijn. Stapsgewijs zal men meer openen, kwetsbaar durven zijn, innerlijke stukken aan durven kijken en te leren vertrouwen op de innerlijke kracht. Deze kracht leert men te gebruiken om “Alignment” te creëren in hun leven. Acties zullen voortvloeien uit een diep verlangen waardoor het universum zal helpen dit leven te manifesteren, men zal Satchitananda (bliss) ervaren. 

We care

  • A gathering of healthcare lightworkers
  • Healthcare with attention for the traveler 
  • Liberation of the mind 
  • Circular economy 
  • Profit for everyone 
  • Community building
  • Sustainable healthcare
  • Awakening people 
  • Natural healing 
  • Empowerment for all

Sustainable for everyone

De visie van Holistics is dat de beweging het iedereen zal dienen, de reizigers, de holi’s en moeder aarde. Door onze unieke concept draagt ieder bij en heeft ieder profijt van de beweging. Onze therapeuten verzorgen individuele sessies, leveren een bijdrage aan de retreats of het Body & Mind Alignment programma. 

Holi’s dragen daarbij niet alleen mee aan het de heling van reizigers maar ook aan de groei van Holistics. Wij vinden het erg belangrijk dat mensen zich gehoord en gezien voelen daarom hebben wij een uniek concept bedacht wat voordeel heeft voor ieder in de cirkel, klant, therapeut, de beweging en moeder aarde. 

Door middel van therapieën, retreats en het programma wordt er geld gegenereerd, dit wordt naar input verdeeld over de holi’s. Dit betekend dat een therapeut niet alleen betaald krijgt voor zijn haar geleverde werk maar ook een deel van de totale winst uitgekeerd krijgt. Hierdoor ontstaat er een circulaire economie binnen de beweging. Wanneer therapeut A denkt dat het goed is voor de reiziger om eens langs te gaan bij therapeut B ontvangt men daar dus ook deels te vruchten van. 

For Pachamama

Naast de circulaire economy die binnen Holistics plaats vind zal er ook een deel van de winst gaan naar het generen van een Eco Healing Community. Hier zal een gezondheidshuis gebouwd worden waar alle therapie vormen samen zullen komen. Een plek waar we terug gaan naar de basis manier van leven met de luxe en kennis van nu. Een plek waar men thuiskomt en in verbinding met de aarde (Pachamama) leeft. De holi’s zullen ,wanneer gewenst, een woning krijgen in het dorp waar we in balans met moeder aarde   zullen leven.

Wij staan in verbinding met de aarde en het sterrenstelsel, in de tradities werden speciale momenten gevierd , eten geofferd en er zorg gedragen voor moeder aarde. Onze missie is om deze verbinding te herstellen en een nieuwe aarde te creëren. 
Een wereld waarin we leven in vertrouwen, vrijheid, aandacht voor elkaar en de aarde. Een wereld waar we leven in plaats van overleven.

We celebrate live as it is!

Stay up to date

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van onze beweging?
Schrijf je hieronder in voor onze updates.