Her-Ontdek Jezelf

The Next Step In Your Evolution

Level 1 - Lichaam

In level 1 beginnen we met de buitenste schil, ons lichaam. Ons lichaam is een spiegel voor wat er diep van binnen speelt. Door een nieuwe verbinding aan te gaan met ons lichaam komen we in contact onze pijn stukken maar ook de  enorme kracht die diep in ons schuilt. 

Week 1

Re-Connect With Your Body

De eerste stap in transformatie is het herkennen en erkennen van datgene wat er op dat moment in je leeft. Dit doen we via het lichaam, de blauwdruk voor wat er diep van binnen afspeelt. Het lichaam liegt nooit. Je gaat een nieuwe relatie aan met jouw lichaam en daarmee een diepere verbinding met jezelf.

Week 2

Everything is connected

Alles is verbonden, alles reageert op elkaar, een actie geeft een reactie. Jouw bewegingsgedrag wordt bepaald door jouw ervaringen. Dit vormt jouw wereldbeeld, jouw gedrag en jouw zijn. We gaan de eertse stappen maken in het vegroten van lichaamsbewustzijn. Binnen jouw grenzen bewegen spelen we met de lichamelijke blokkades en lijnen we het lichaam per gewricht uit. 

Week 3

Beweeg vanuit je kern

In deze week gaan we een stukje dieper, naar jouw kern. We pellen de laagjes af en maken stappen om dichter naar jouw ware zijn te gaan. We verbinden met de kern van jouw lichaam en bouwen vanuit daar naar stabiliteit en een veilige manier van bewegen.

Week 4

Feel The Animal In You

We vergeten het vaak maar wij zijn ook dieren. Wij zijn het misschien vergeten maar in jouw brein zijn nog steeds de dierlijke instincten en bewegingen geprogrammeerd. Door hier mee te verbinden ervaart men zijn/haar wilde  innerlijke oerkracht. De kracht die ons drive geeft om te (over) leven te creëren en  de beste versie van onszelf te zijn. 

Level 2 - Mind

Negentig procent van onze tijd spenderen in onze mind, in ons hoofd. We hebben zo’n 60.000 gedachtes per dag. Je kan je voorstellen dat ze lang niet allemaal even nuttig zijn, sterker nog ze geven vaak ruis en beperken om onze ware kracht te laten zien. Hoe fijn zou het zijn als we in staat zijn die gedachtes te reduceren, meer rust en focus te hebben. 
Jouw dromen echt te gaan leven.   

Week 1

Dreamlining

Manifesteren kan je leren! Om rust in je hoofd te creëren is het belangrijk om richting te geven aan je leven. Jouw verlangens, wensen en dromen te onderzoeken. Middels een krachtige methode leer je om jouw onderbewuste verlangens ook daadwerkelijk te gaan realiseren. 

Week 2

Focus

Heb jij moeite om je aandacht erbij te houden? Focussen is voor veel mensen lastig. Er gebeurt zoveel om ons heen en steeds is er weer iets nieuws wat onze aandacht vraagt. Zonder focus hebben we geen richting en worden we reactief op wat er om ons heen afspeelt. Wanneer jij volledig aanwezig bent fungeer je op een andere frequentie en ben jij tot veel meer in staat dan je denkt. 

Week 3

De Saboteur

We kennen hem allemaal onze saboteur, de innerlijke criticus. Dat vervelende stemmetje wat ons klein houdt, binnen onze “comfort” zone. Alles daarbuiten is spannend en levert mogelijk gevaar op. Hoe fijn is het als je daar wat meer inzicht in zou hebben en mee om zou kunnen gaan. Bevrijd jezelf van dat stemmetje in je hoofd en leer om stress te ontladen. 

 

Week 4

Man In The Mirror

Zelfreflectie is een geweldige manier om onszelf te ontwikkelen. Ben jij in staat jezelf recht in de spiegel aan te kijken, jezelf echt te zien? In ons onderbewustzijn bevinden zich zoveel oordelen, patronen en aangeleerd gedrag. Wanneer we in staat zijn om daar oprecht naar te kijken creëren we de gelegenheid om dit te transformeren. Maak kennis met die diepere laag in jou, het zelf, en leer het gebruiken als jouw persoonlijke gids.  

Are you ready to level up?

Ontwikkel jezelf naar een hoger level van bewustzijn

Level 3 - Ziel

In het laatste level verbinden we met de ziel. Onze diepste kern, je ware zelf. Daar waar we diepe verbinding ervaren met onszelf en onze omgeving. Wanneer onze acties vanuit de ziel komen zijn we in staat moeiteloos en vrij door het leven te bewegen.
We experience bliss and alignment.  

Week 1

Zelfheling

Door naar onszelf te kijken verkleinen we de kans op lichamelijke klachten maar we zijn natuurlijk niet gelijk verlicht. Ieder heeft ze wel van die vervelende kwaaltjes, een hoop van deze kwaaltjes kunnen redelijk gemakkelijk verholpen worden als men weet hoe daar mee om te gaan en wat te doen. Je leer technieken om jezelf te helpen zodat je niet gelijk bij een fysiotherapeut of masseur langs hoeft te gaan. Zelfzorg is een belangrijke factor om ervoor te zorgen dat je de balans behoudt.

Week 2

Touch Your Soul

Na het afpellen van de lagen lichaam en geest is het tijd om een stapje dieper te gaan, naar de ziel. Om in verbinding te komen met onze ziel is overgave en vertrouwen nodig. Middels adem technieken komen we bij het diepste van ons zelf. We komen in contact het het goddelijke in onszelf. 

Week 3

Become one

Als we ons hart openstellen en ons overgeven aan het universum zijn we in staat op een andere frequentie te bewegen. We zijn in staat op een andere manier met elkaar te verbinden, elkaar te zien voor wie we daadwerkelijk zijn. De grens tussen onszelf, de ander en onze omgeving vervaagt en we ervaren eenheid.

Week 4

Free Spirits

Nu we in staat zijn om met onze ziel te verbinden krijgen we ook de mogelijkheid om vrijer te bewegen. Er is minder identificatie met het lichaam en de gedachten hierdoor komen we bij onze ware zelf. Wanneer we vanuit daar bewegen ervaren we moeiteloosheid en zijn we in staat om door het leven te dansen!

Show your real power!

Gooi je mantel af en laat jouw kracht volledig zien