Body & Mind Alignment

The body as your guru

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit programma leer jij de signalen van je lichaam te (h)erkennen, ont-dek je de betekenis erachter en krijg je tools aangereikt om daar mee om te gaan. 

Een nieuwe verbinding met jouw lichaam. 

Jouw lichaam is een reflectie van wat er diep van binnen leeft. Onverwerkte emoties, stress of trauma’s uiten zich in jouw lichaam. Dit beïnvloedt de gezondheid en onze staat van zijn. In deze training zal je meer inzicht krijgen in jouw gedrag en hoe dit verbonden is met je bewegingen en lichamelijke gesteldheid.

Door kennis op te doen en jouw lichaamsbewustzijn te vergroten ontstaan er nieuwe mogelijkheden en ervaar je meer vrijheid. 

De drie pilaren van Body & Mind Alignment​

Level 1

Body

Vroegtijdige signalen herkennen

Level 2

Mind

Even geen gedachtes, terug naar de rust

Level 3

Soul

Moeiteloos dansen door het leven

Mooi gebalanceerd programma, wat met liefde en aandacht gebracht werd. Na afloop voelde ik me intens blij en verbonden met dat deel van mijzelf waar het werkelijk om gaat.
Peter Bruun
Jitse heb ik leren kennen als een hele prettige trainer, die in staat is om zijn professionele kennis op een leuke en aantrekkelijke manier over te brengen. Je merkt in alles dat Jitse veel kennis heeft en dat zijn kennis doorleeft is, waardoor ik het heel makkelijk kan aannemen. Door de persoonlijke aandacht en de positieve benadering voelde ik me erg gemotiveerd en geïnspireerd. Dankjewel Jitse!
Marcel Hoiting
Jitse is een fijne leraar. Hij laat je snel op je gemak voelen en weet een omgeving te creëren waar je aan jezelf kan werken. Er is een fijne balans tussen theorie en praktijk, dit zorgt er bij mij voor dat ik snap waarom bepaalde oefeningen goed werken en dat ik het in privé tijd volhoud. Ik heb een zeer positieve ervaring met Holistics
Rob v/d Burgt

"Alignment is the balance between effort and relaxation "

Praktische info

Training 1

Donderdag, 1 September 2022

19:30 - 21:30

Training 2

Donderdag, 8 September 2022

19:30 - 21:30

Training 3

Donderdag, 16 September 2022

19:30 - 21:30

Training 4

Donderdag, 23 September 2022

19:30 - 21:30

Locatie gegevens

Ubuntulaan 31, Almere
Groepsruimte Live To Be

A gift for your body

Ons doel is om onze kennis te delen met zo veel mogelijk mensen. Daarom hebben we gekozen voor een uniek economisch systeem om het programma toegankelijk te houden voor iedereen.
Om dit mogelijk te maken is er een prijs indicatie van 44 euro per training.   

Geen stress, jij bepaalt wat jouw ervaring waard is geheel naar je eigen gevoel.  

Ontdek je ware potentie met Body & Mind Alignment

Your way to a effortless state of body, mind & soul