Mannenvuur

Ervaar herkenning, verbroedering, speelsheid en verbinding. 

Vind herkenning ....

Je bent niet alleen in de processen waar je tegenaan loopt. Iedere man krijgt zijn portie in de dit leven. Als man zijn we geconditioneerd om sterk te zijn en door te gaan. Weinig ruimte te nemen voor onze emoties en als we dat doen dan is het vaak wanneer we alleen zijn. Waar vrouwen van nature veel met elkaar delen, gaan we als mannen eerder in de isolatie en hebben de neiging om het zelf op te willen lossen. 
Je bent echt niet de enige man…

Ontdek het wat een mannenvuur voor je kan betekenen. 

Alles mag er zijn

Mannen cirkels zijn geen nieuwe hype. Het is een eeuwen oude traditie waarbij we als mannen elkaar horen, zien en spiegelen. Het concept is heel simpel; we maken een vuur en gaan zitten.
Jitse heeft veel ervaring met het leiden van sharing cirkels en zal de cirkel openen. Vervolgens is er ruimte om te delen over gevoelens en ervaringen.
Vaak ontstaat er diepe verbinding en herkenning door een sharing. En zet dit voor ieder een proces gang op totaal eigen wijze. Een ongedwongen samenzijn waarin jij jezelf nog meer leert kennen door het contact met anderen mannen. We ontmoeten elkaar in het onwetende. Wees welkom om de magie te komen ervaren!  

These men came before you...

Mats - 47

"A special experience to connect on such deep level in so short time. It felt like a gift from the universe to me."

Erwin - 45

"The warm and cosy atmosphere which was created felt heartwarming and healing. I enjoyed it a lot! I've warm memories off this weekend."

Jelle - 27

"Coming home, release & fun: brotherly love. Nice group, divers activities, enough time to connect with others and good food."

Hosts

Jitse Bouma

Jitse Bouma, is leefstijl coach, bewegingsanalist en trainer. Afgelopen jaren heeft hij vele sharing cirkels en mannen retraites mogen fascilliteren. Het mannenwerk is essentieel in een tijd van doorgeschoten emancipatie. Als mannen samen komen ontstaat er magie!

Peter Bruun

Peter Bruun, is bedrijfs psycholoog en vervend vuurmeester. Zo organiseerde hij vadervuren en gemixte vuren waarbij hij met groot plezier en passie het vuur hoedt. Zijn open en enthousiaste houding neemt je automatisch mee in een diepere reis naar jezelf.  

Mannenvuur

Een verbroederend vuur met een veilige bedding om jezelf te laten horen en zien. Jij bent welkom zoals je bent!

Mannenvuur

Een verbroederend vuur met een veilige bedding om jezelf te laten horen en zien. Jij bent welkom zoals je bent!

Mannenvuur

Een verbroederend vuur met een veilige bedding om jezelf te laten horen en zien. Jij bent welkom zoals je bent.