One on one

Voor elke laag van bewustzijn bieden wij behandeling. 
Waar heb jij op dit moment behoefte aan?

Body Release

"The issue is in the tissue"

Emoties en het lichaam

Body release is een behandeling waarbij er op diep niveau zowel lichamelijke als emotionele triggers weer ruimte krijgen. Elke gebeurtenis leidt tot een emotie en heeft een impact op ons emotionele en fysieke lichaam. Wanneer er geen bewust actie ondernomen wordt om deze emotie uit het lichaam te releasen, vormt het een triggerpoint. Oftewel het wordt opgeslagen in onze spieren…

Movement optimization

Ben jij je er bewust van hoe je je voeten neerzet?

Bewegingsgedrag

Vanaf kleins af aan leren we bewegen, veel van deze bewegingen kijken we af en doen we na. We bewegen 99 procent van de tijd onbewust. Onze gedachtes, emoties en conditionering heeft een grote invloed op hoe wij bewegen. Wanneer je bewust wordt van jouw bewegingsgedrag geeft dit inzicht in jouw gedachte patronen en geeft het je de gelegenheid om ingesleten gedrag te transformeren. Je voorkomt hiermee niet alleen lichamelijke klachten maar optimaliseert ook nog eens jouw bewegingsvrijheid en geestelijke gesteldheid.     

Transformationele coaching

“Step into your wildest dreams and find the power in yourself to make them come true”

Buitengewone resultaten

Coaching is het creëren van een relatie tussen coach en de coachee, gebaseerd op veiligheid en vertrouwen waarin buitengewone resultaten worden behaald.

Dan vraag jij je misschien af “Ja wat is buitengewoon dan?“ Terecht, wat we hier mee bedoelen is niet het vergroten van je omzet van 10 duizend naar 1 miljoen euro. Of van niets naar iets heel groots maar we bedoelen dat het buiten ‘ gewone’ ligt. Met andere woorden als het gewoon was om te doen of te hebben dan, dan had je geen coach gezocht toch?

Ceremonies

Transformatie rituelen, Plant medicijnen

Verbinden met je ziel

Ceremonies zijn een moment van volledige hereniging met jezelf. Een diepe reis naar het diepste van jouw zijn. Dit kan middels een opstellingen, een ritueel of middels plant medicijnen zoals rapé, psilosybine en andere geestverruimende planten. 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt men nieuwe hersenverbindingen te maken tijdens een psychedelische therapie sessie. De plant medicijn ceremonies gaan volgens shamanistische tradities uit het amazone gebied.