Alignment is the balance between effort and relaxation.

Over Jitse Bouma

Jitse heeft zijn eigen programma meer dan doorleeft. Op zijn 12de levensjaar kreeg hij leukemie voor zijn kiezen. Na 2 jaar behandeling en jaren van herstel besloot hij anderen met lichamelijke klachten te willen helpen en ging aan de slag als fysiotherapeut. Waar hij veel verschillende soorten therapie en trainingen mocht ervaren en geven. Ondanks dat Jitse genoot van het mooie werk met mensen miste er iets. In de manier van werken in de gezondheidszorg , de verschuiving naar efficiëntie en administratie  ging hem aan het hart en hij miste de tijd om aandacht aan zijn cliënten te kunnen besteden. 

In 2016 kreeg Jitse een depressie. Hij kon niet langer meer het masker op houden en besloot zijn baan op te zeggen en te gaan reizen. In de amazone ontwaakte hij en besloot het roer om te gooien. Hij werkte nog een jaar als fysiotherapeut met alle focus op zijn nieuwe leven. In 2018 stapte hij op de fiets richting India. Een reis om zijn eigen verleden met leukemie te helen en kinderen met kanker te inspireren om hun dromen na leven.  

Met deze bedenvaarts tocht heeft Jitse zichzelf geheeld van een trauma en heel veel rijkdom aan ervaringen en kennis van andere culturen en helingswijzen mee terug mogen nemen naar Nederland. De Body & Mind Alignment is een levenswerk wat Jitse met veel enthousiamse deelt. Middels zijn unieke methode neemt hij mensen mee op reis een helende reis door lichaam, geest en ziel.

 *Live your dreams*

Jitse Bouma

Mijn missie is om

mensen te helpen hun levenspad te bewandelen waarbij lichaam en ziel in lijn zijn met elkaar.

Middels onze unieke therapie vergroten het bewustzijn en wordt je verbonden de essentie van jouw zijn. Je leert je hart te openen, vertrouwen op je innerlijke kracht, je over te geven aan het universum en de kracht van het hier en nu.

Mijn visie is om

middels individuele healing een bijdrage te leveren aan de grote transformatie waar we voor staan.

Stel je het energieveld voor als ieder individu leeft naar zijn/haar dharma en zijn/haar acties alle geboren zullen zijn uit liefde en zorg voor zichzelf, de mensen om hun heen en moeder aarde. Samen bouwen we naar de balans, in jou, in mij en daarmee voor het grotere geheel.